Van ontwerp tot realisatie

Tuinaanleg op maat

Naast onze specialisatie in het plaatsen van betonschuttingen bieden wij ook een totaalservice voor uw tuin. Is uw gehele voor- of achtertuin aan een vernieuwing toe? Dan zijn wij uw expert! Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden in uw tuin, matchen wij uw wensen met onze kennis en zorgen wij dat uw tuin weer als nieuw is! Onze experts verzorgen de volledige tuinaanleg; van ontwerp tot realisatie!

Tuinaanleg is maatwerk; voor welke materialen wordt er gekozen? Hoe groot is uw tuin? En wat zijn uw wensen? Zaken die wij graag met u bespreken! Tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen wij aan de hand van uw vraag altijd een richtprijs geven.

Domifence All-in
Domifence All-in Domifence All-in

Domifence-tuinen

Maatwerk in tuinaanleg waar wij trots op zijn!

Sinds 2015 is Domifence dé partner voor het plaatsen van betonschuttingen, poorten, tuinhuisjes en douglas overkappingen en verzorgen wij uw volledige tuinaanleg. Uw voortuin of achtertuin, uw wensen en onze expertise! Domifence is gevestigd in Roermond, maar heeft een tweede locatie in Eindhoven en werkt daarmee door heel Nederland! Dat heeft al diverse mooie projecten opgeleverd, projecten die wij met trots hebben mogen realiseren. Klik verder en laat u verrassen door de mogelijkheden en inspiratie die Domifence biedt!

Ons assortiment

Experts in tuinaanleg

Domifence is specialist in volledige tuinaanleg; van ontwerp tot realisatie! Duurzaamheid en kwalitatief goede materialen staan bij ons voorop, zodat wij niet alleen uw droomtuin kunnen realiseren, maar u er ook lange tijd van kunt genieten.

Meer weten over ons totale assortiment en de producten die wij aanbieden? Kijk snel verder!

Bekijk de mogelijkheden
Domifence All-in

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over de mogelijkheden bij Domifence? Bel of mail ons; dan kijken wij samen met u naar uw wensen! Ons team van specialisten staat voor u klaar en komt geheel vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over uw droomtuin!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.