Assortiment

Poorten

Wist u dat onze poorten prima te combineren zijn met onze betonschuttingen en beton-houten schuttingen? Voor een compleet verzorgd pakket kunt u kiezen voor onze totaalservice.

Poorten

Een verbluffende indruk van uw tuin begint met de ingang. Heeft u interesse om uw ingang te vervangen door een poort van Domifence? Wij adviseren maar al te graag over de mogelijkheden. Op maat gemaakt en in verschillende stijlen! Onze poorten zijn te verkrijgen in de materialen: hout, staal en zelfs in combinatie.

Stijlen en mogelijkheden

Het assortiment van Domifence biedt diverse ontwerp-mogelijkheden. Zo zijn er combinaties mogelijk met staal en hout. Echter kunt u er ook voor kiezen om uw poort volledig in het hout of volledig in het staal te laten plaatsen. Kijk voor inspiratie bij onze producten.

Onderhoud

Mocht u ervoor kiezen om een houten poort door Domifence te laten plaatsen dan heeft het hout in bepaalde periodes extra aandacht nodig voor onderhoud. Zo kunt u ervoor kiezen om hardhouten-uitvoeringen te bewerken met olie of zachthout-uitvoeringen behandelen met beits. Beits is een goede bescherming voor wind en slecht weer en zal de houten poort nog duurzamer maken. Controleer daarnaast regelmatig de schroeven en wanneer u te maken krijgt met groene aanslag, wordt er geadviseerd om met een bostel en water te werken en een hogedrukreiniger achter wege te laten. Een hogedrukreiniger zal namelijk het hout beschadigen. Voor de reiniging van stalen poorten adviseren onze experts maar al te graag!

Kosten

Zelf niet zo handig met het plaatsen van poorten? Domifence biedt graag een helpende hand. De kostprijs voor het plaatsen van poorten is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaalt het soort materiaal en de totale oppervlakte onder andere de prijs. Om een juiste indicatie van de kosten te krijgen kunt u contact opnemen met Domifence. Wij berekenen voor u vrijblijvend de kosten.

Poorten

Producten

Waar wij trots op zijn!

Wat vinden klanten van Domifence?

Recensies

Wilt u ook uw tuin upgraden?

Bereken hier uw voordeel!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over onze producten? Vraag dan nu uw offerte aan! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen en eveneens het herstellen van uw bestaande schutting. Wij komen dan ook graag langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over uw droomtuin!

Bereken uw voordeel vandaag nog!