Assortiment

Douglas overkappingen

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een totaalservice voor uw tuin. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze beton schuttingen, poorten of mooie palmen en exoten. Deze passen geweldig bij een overkapping van douglas hout.

Douglas overkappingen

De douglas overkapping is geschikt voor iedereen die graag in de zomer buiten wilt zitten. Eenvoudig aan huis of in de tuin te plaatsen. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een houten overkapping met Epdm dak, past deze overkapping bij iedere tuin. Modern, strak en duurzaam!

Schakel Domifence in om uw eigen Douglas overkapping te maken voor in uw achtertuin. Deze overkappingen hebben een robuuste uitstralingen, omdat ze gemaakt zijn met Douglas hout. De overkappingen worden écht prachtig en zijn gemakkelijk aan huis, of los in de tuin te plaatsen. Zo creëer je een gezellige zitplek om van jouw tuinomgeving te genieten. De overkappingen zijn door ons team in verschillende maten en modellen te bouwen, maar ieder wordt geleverd met een Epdm dakbedekking. Het dak wordt gemaakt van een synthetisch rubber en door zijn unieke producteigenschappen is het toepasbaar op platte en lichts hellende daken. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij onze experts.

Onderhoud

Douglas hout is een speciaal soort hout, dat zachter is dan andere soorten. Het hout is op diverse manieren te behandelen. Zo kun je ervoor kiezen om speciale douglas verf, olie of beits te gebruiken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de totale uitstraling die je wenst te hebben. Echter, wordt het geadviseerd om het hout regelmatig te behandelen. Daarnaast kan het hout tegen natte weersomstandigheden en is het een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Mocht het hout te lang blootgesteld worden aan vochtigheid, raadpleeg dan Domifence. Wij helpen graag verder.

Kosten

Domifence biedt graag een helpende hand. De kostprijs voor het plaatsen van een douglas overkapping is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaalt het soort materiaal en de totale oppervlakte onder andere de prijs. Om een juiste indicatie van de kosten te krijgen kunt u contact opnemen met Domifence. Wij berekenen voor u vrijblijvend de kosten.

Douglas overkappingen

Producten

Waar wij trots op zijn!

Wat vinden klanten van Domifence?

Recensies

Wilt u ook uw tuin upgraden?

Bereken hier uw voordeel!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over onze producten? Vraag dan nu uw offerte aan! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen en eveneens het herstellen van uw bestaande schutting. Wij komen dan ook graag langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over uw droomtuin!

Bereken uw voordeel vandaag nog!