Assortiment

Beton-houtschuttingen

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een totaalservice voor uw tuin. Kijk voor inspiraties ook eens bij onze voorgaande projecten.

Beton-houtschuttingen

Een nieuwe, houten schutting op maat gemaakt voor uw tuin; het geeft uw tuin meteen een verfrissend uiterlijk! De keuze is ruim; de houten schuttingen zijn leverbaar in een hardhouten-uitvoering, zoals Kempas of Bankirai, maar ook zachthout is mogelijk; uw schutting wordt dan gerealiseerd uit geïmpregneerd grenen of vuren hout. Alle houten schuttingen die door Domifence geleverd en geplaatst worden, worden standaard in de maten 1.80 m x 1.80 m geleverd.

Onderhoud

Het hout van de beton-houtschuttingen heeft in bepaalde periodes extra aandacht nodig voor onderhoud. Zo kunt u ervoor kiezen om hardhouten-uitvoeringen te bewerken met olie of zachthout-uitvoeringen behandelen met beits. Beits is een goede bescherming voor wind en slecht weer en zal de beton-houten schutting nog duurzamer maken. Controleer daarnaast regelmatig de schroeven en wanneer u te maken krijgt met groene aanslag, wordt er geadviseerd om met een bostel en water te werken en een hogedrukreiniger achter wege te laten. Een hogedrukreiniger zal namelijk het hout beschadigen.

Het plaatsen van beton-houtschuttingen

Voordat een betonschutting wordt geplaatst, dient er rekening te worden gehouden met een aantal belangrijke aspecten. De grond moet bijvoorbeeld vlak zijn, er moet werkruimte aan beide kanten zijn en de grond is bouwrijp. Zo kunnen onze experts direct te werk gaan.

Kosten

De kostprijs voor het plaatsen van beton-houtschuttingen is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaalt het soort hout en de totale oppervlakte onder andere de prijs. Om een juiste indicatie van de kosten te krijgen kunt u via onze calculator geheel vrijblijvend de kosten berekenen.

Beton-houtschuttingen

Producten

Waar wij trots op zijn!

Wat vinden klanten van Domifence?

Recensies

Wilt u ook uw tuin upgraden?

Bereken hier uw voordeel!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over onze producten? Vraag dan nu uw offerte aan! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen en eveneens het herstellen van uw bestaande schutting. Wij komen dan ook graag langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over uw droomtuin!

Bereken uw voordeel vandaag nog!