Assortiment

Palmen & exoten

Wilt u de subtropische uitstraling toepassen op uw volledige tuin? Dan is een all-in pakket dé oplossing voor u. Dankzij onze totaalservice voor uw tuin verandert uw gehele voor- of achtertuin in een handomdraai in uw droomtuin! Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle overkapping van douglas hout en bijpassende schuttingen.

Palmen en exoten

Op vakantie gaan? Het kan nu ook makkelijk in uw achtertuin! Met een breed assortiment aan palmen en bomen biedt Domifence de perfecte exotische sfeer voor in uw tuin. Ons assortiment biedt bijvoorbeeld olijfbomen, palmbomen, citrusbomen of tropische planten. Lees snel meer over de mogelijkheden die Domifence uw tuin kan bieden!

Palmbomen en subtropische planten worden steeds populairder in Nederland. Ook al lijken deze planten van nature niet in ons kikkerlandje te groeien, toch zijn er genoeg mogelijkheden om een subtropische “touch” aan uw tuin toe te voegen. Er bestaan namelijk winterharde palmen en exoten die juist groeien wanneer het buiten koel en vochtig is. Een vochtig en koeler Nederlands klimaat  is hierbij dus geen probleem en kan zelfs een stimulans zijn voor een goede groei van de planten. Ook kunnen ze vaak tegen temperaturen tot het vriespunt, ideaal voor in Nederland en omstreken dus!

Verzorging van exotische planten

Voor een goede verzorging van winterharde palmen en subtropische planten zijn een aantal factoren belangrijk. Het is belangrijk om te kijken naar: de plek waar de plant staat, de temperatuur, het grondwaterniveau en het soort ondergrond of bodem. Zo wordt er bijvoorbeeld geadviseerd om de bomen en planten te plaatsen op plaatsen waarbij de grond goed gedraineerd is, waar ze de kans hebben op zoveel mogelijk zonlicht en bijvoorbeeld ook een beschutte plaats. Het team van Domifence adviseert u graag over de juiste middelen die nodig zijn. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om te werken met materialen die nóg extra bescherming bieden tegen bijvoorbeeld de wortels en de bladeren van de planten. Overtuigd? Wij nodigen u graag uit voor een afspraak.

Palmen & exoten

Producten

Waar wij trots op zijn!

Wat vinden klanten van Domifence?

Recensies

Wilt u ook uw tuin upgraden?

Bereken hier uw voordeel!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over onze producten? Vraag dan nu uw offerte aan! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen en eveneens het herstellen van uw bestaande schutting. Wij komen dan ook graag langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over uw droomtuin!

Bereken uw voordeel vandaag nog!