Assortiment

Betonschuttingen

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een totaalservice voor uw tuin. Maar ook wanneer u enkel één of een aantal van onze diensten wilt afnemen komen wij tot een marktconforme prijs. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze beton-houtschuttingen, tuinhuizen of douglas overkappingen.

Betonschuttingen

De (traditionele) betonschuttingen van Domifence zijn duurzaam, van kwalitatief sterk materiaal en worden veelal gebruikt in tuinen en als erfafscheiding. Een betonschutting biedt privacy en veiligheid, maar zorgt wel voor een strakke uitstraling van uw tuin. Onze betonschuttingen zijn niet alleen onderhoudsarm door onze duurzame werkwijze, maar hebben ook een levensduur van maar liefst (minimaal) 25 jaar. Het grote assortiment en de variatie in modellen en motieven maakt het mogelijk om uw wens te realiseren. Verkrijgbaar in elke RAL-kleur is een betonschutting de perfecte aanvulling op uw tuin. Zo realiseert ook u uw droomtuin!

Onderhoud

Omdat onze betonschuttingen – het woord zegt het al – gemaakt wordt van beton, dient het als een goed alternatief voor een gemetselde muur. Het materiaal is duurzaam, goedkoop en heeft geen fundering en geen onderhoud nodig. Dit is omdat een betonschutting geen slijtage kent en steviger is dan bijvoorbeeld een houten schutting. Daarnaast is ons advies voor een goed onderhoud van betonschuttingen: schoonmaken met water.

Het plaatsen van betonschuttingen

Voordat een betonschutting wordt geplaatst, dient er rekening te worden gehouden met een aantal belangrijke aspecten. De grond moet bijvoorbeeld vlak zijn, er moet werkruimte aan beide kanten zijn en de grond is bouwrijp. Zo kunnen onze experts direct te werk gaan.

Mocht u ervoor kiezen om een betonschutting te plaatsen en willen uw buren hier ook baat bij hebben; dan kunnen jullie samen ervoor kiezen om een dubbelzijdige schutting te plaatsen. Zo heeft de schutting aan beide kanten een motief.

Kosten

De kostprijs voor het plaatsen van betonschuttingen is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaalt het motief, enkelzijdig- of dubbelzijdig en de hoogte en lengte onder andere de prijs. Om een juiste indicatie van de kosten te krijgen kunt u via onze calculator geheel vrijblijvend de kosten berekenen.

Betonschuttingen
Betonschuttingen in iedere kleur

Producten

Waar wij trots op zijn!

Wat vinden klanten van Domifence?

Recensies

Wilt u ook uw tuin upgraden?

Bereken hier uw voordeel!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over onze producten? Vraag dan nu uw offerte aan! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen en eveneens het herstellen van uw bestaande schutting. Wij komen dan ook graag langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over uw droomtuin!

Bereken uw voordeel vandaag nog!