Assortiment

Tuinhuisjes

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een totaalservice voor uw tuin. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze betonschuttingen, poorten of mooie palmen en exoten. Deze passen geweldig bij deze tuinhuizen.

Tuinhuisjes

Maak uw tuin helemaal af, met een tuinhuisje speciaal op maat gemaakt door Domifence. De tuinhuizen worden op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. Tuinhuisjes geven een extra dimensie aan de uitstraling van uw achtertuin en bieden comfort en rust. Ze zijn namelijk handig voor opberging, of bijvoorbeeld voor stalling van fietsen. Te combineren met een afdak, om eventueel uw eigen loungehoek te creëren. Domifence gaat graag de uitdaging aan!

Mogelijkheden

Tuinhuisjes bieden diverse mogelijkheden en ieder idee is bij Domifence uitvoerbaar. De meeste tuinhuizen worden door hout gemaakt, een massief en stevig materiaal dat een goede bescherming biedt. Een tuinhuisje biedt daarbij diverse mogelijkheden op het gebied van grootte, het soort dak, het materiaal en de functionaliteit. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het gebruik van dakpannen, wel of geen afdak, een gelijke afwerking in ramen en duren en meer. Bekijk snel onze producten en doe inspiratie op voor uw eigen tuinhuis.

Onderhoud

Een tuinhuis geeft je tuin een gezellige uitstraling en kan daarnaast handig gecombineerd worden als berging of lounge. Goed onderhoud is daarom dan van groot belang. Let hierbij op het type materiaal dat is gebruikt om het tuinhuisje op te zetten en denk ook aan de gebruikelijke weersomstandigheden in jouw omgeving. Het hout van een tuinhuisje kan met meerdere methoden behandeld worden. Bijvoorbeeld door hout zelf te impregneren, of te bewerken met olie, beits of lak. Om zeker van het juiste onderhoud van uw tuinhuis te zijn, kunt u onze experts altijd om advies vragen. Zo blijft uw tuinhuisje mooi!

Kosten

Domifence biedt graag een helpende hand. De kostprijs voor het plaatsen van een tuinhuis is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaalt het soort materiaal en de totale oppervlakte onder andere de prijs. Om een juiste indicatie van de kosten te krijgen kunt u contact opnemen met Domifence. Wij berekenen voor u vrijblijvend de kosten.

Tuinhuisjes

Producten

Waar wij trots op zijn!

Wat vinden klanten van Domifence?

Recensies

Wilt u ook uw tuin upgraden?

Bereken hier uw voordeel!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over onze producten? Vraag dan nu uw offerte aan! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen en eveneens het herstellen van uw bestaande schutting. Wij komen dan ook graag langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over uw droomtuin!

Bereken uw voordeel vandaag nog!