Assortiment

Schanskorven

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een totaalservice voor uw tuin. Maar ook wanneer u enkel één of een aantal van onze diensten wilt afnemen komen wij tot een marktconforme prijs. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze betonschuttingen, poorten of mooie bijpassende palmen en exoten.

Schanskorven

Modern, strak en duurzaam; de schanskorven van Domifence! Schanskorven worden steeds vaker toegepast als erfafscheiding in tuinen. Omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zijn deze schanskorven gemakkelijk toepasbaar in ieder tuinontwerp. De combinatie van de natuurstenen vulling en het hoogwaardig, onderhoudsvrije Galvan-staal zorgen ervoor dat bijna iedere gewenste vorm gerealiseerd kan worden.

Bij Domifence kunt u kiezen tussen verschillende kleuren van schanskorven. Bekijk onderstaand de producten waar wij trots op zijn! Ons assortiment is erg divers, hierdoor zijn de schanskorven van Domifence aan te passen naar ieder tuinontwerp.

Onderhoud

Een groot voordeel van schanskorven in uw tuin is dat ze onderhoudsarm zijn. Doordat we te werk gaan met kwalitatief materiaal is er in de toekomst weinig, dan wel geen onderhoud nodig aan de schanskorven. Ze bestaan namelijk uit hoogwaardig en onderhoudsvrije Galvan-staal en schilderen of snoeien is hierbij overbodig. Perfect dus voor in iedere tuin!

Het plaatsen van schanskorven

Schanskorven worden op een stevig ondergrond geplaatst. Een goede basis is erg belangrijk, omdat schanskorven zwaar zijn en niet mogen verzakken. Deze worden daarna gevuld met natuurstenen, zoals breuksteen, lavasteen of losse keien. De schanskorven worden aan de bovenkant afgesloten, zodat de stenen er niet zomaar uit kunnen vallen. Laat u helpen door onze professionals bij het plaatsen van schanskorven, wij staan graag voor u klaar!

Kosten

De kostprijs voor het plaatsen van schanskorven is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepalen het type korf, de oppervlakte en het vulmateriaal onder andere de prijs. Om een juiste indicatie van de kosten te krijgen kunt u via onze calculator geheel vrijblijvend de kosten berekenen.

Schanskorven

Producten

Waar wij trots op zijn!

Wat vinden klanten van Domifence?

Recensies

Wilt u ook uw tuin upgraden?

Bereken hier uw voordeel!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over onze producten? Vraag dan nu uw offerte aan! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen en eveneens het herstellen van uw bestaande schutting. Wij komen dan ook graag langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over uw droomtuin!

Bereken uw voordeel vandaag nog!