Wij zijn Domifence

Aangenaam kennis maken!

Sinds 2015 levert en monteert Domifence betonschuttingen en schanskorven door heel Nederland. Gevestigd in Roermond, Limburg, staan wij als Domifence-team garant voor duurzaamheid en de beste kwaliteit materialen, maatwerk en oog voor uw tuin!

Vanuit een kleine, lokale onderneming zijn wij uitgegroeid tot een gevestigde naam op het gebied van (traditionele) betonschuttingen. Wij onderscheiden ons niet alleen in kwaliteit, maar ook in service; zowel de levering als montage van de schuttingen hebben wij in eigen beheer.

Domifence werkt vanuit de vestigingsplaats Roermond voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Iedereen kan bij ons terecht voor een maatwerk-project; groot of klein, schutting, tuinhuisje of poort! Wij beschikken over de juiste kennis, kwalitatief sterke materialen, gereedschap én vakmanschap om van elk project een succes te maken. Zo bent u bij ons verzekerd van een totaalservice voor uw tuin.

Persoonlijk contact en wensen realiseren staat bij Domifence centraal, waarbij de vertrouwensband met de klant voor ons van groot belang is. Door een proactieve en persoonlijke manier van werken, bouwen wij iedere dag aan dit vertrouwen en streven wij naar tevreden opdrachtgevers. Uw wensen en onze expertise vormen zo de perfecte combinatie die zal leiden tot uw droomtuin!

Hakan Uzun, Oprichter Domifence, Roermond.

Domifence Over ons

Onze projecten

Waar wij trots op zijn

Sinds 2015 is Domifence dé partner voor het plaatsen van o.a. betonschuttingen en poorten. Gevestigd in Roermond, actief door heel Nederland. Dat heeft al een mooie reeks projecten opgeleverd; projecten die wij met trots hebben mogen realiseren! Klik verder en laat u verrassen door de mogelijkheden die Domifence biedt en doe vrijblijvend tuininspiratie op.

Domifence staat voor maatwerk; heeft u een specifieke vraag of bent u op zoek naar nét iets anders? Wij denken graag met u mee!

Wat vinden klanten van Domifence?

Recensies

Wilt u ook uw tuin upgraden?

Bereken hier uw voordeel!

Hebben wij u geïnspireerd of heeft u vragen over onze producten? Vraag dan nu uw offerte aan! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen en eveneens het herstellen van uw bestaande schutting. Wij komen dan ook graag langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over uw droomtuin!

Bereken uw voordeel vandaag nog!

Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee

Hebben wij u geïnspireerd, bent u bezig met een tuinrenovatie óf heeft u vragen over onze diensten en producten? Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van (beton)schuttingen en het plaatsen van poorten én tuinhuisjes. Maar natuurlijk is er meer mogelijk; wij werken altijd met maatwerk en denken graag met u mee!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij adviseren u graag over uw droomtuin.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.